Opiniões dos clientes

4.95 de 5
Escrever uma crítica
  • Todos Comentários (273)
  • Imagem (44)
  • Vídeo (0)
  • Todas as estrelas
    • Todas as estrelas(273)
    • Estrela(260)
    • Estrela(13)
    • Estrela(0)
    • Estrela(0)
    • Estrela(0)
Ordenar por:
Comentários Anteriores
  • Comentários Anteriores
  • Mais úteis
  • Mais Recente
  • Koňo
    SK
    2020-08-04 09:13:24

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Už mám doma jeden takýto kompresor, tento ďalší som kupoval ako darček. Je to veľmi dobrý kompresor, ktorý nepotrebuje napájanie a je rozmerovo malý, takže nezaberá v aute veľa miesta. Spracovanie je veľmi dobré a kvalitné. Malé led svetlo je pekný bonus. Super vec za dobré peniaze. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. I already have one such compressor at home, I bought another one as a

    Comentários (1)
  • 2020-10-04 21:42:18

    Muito bom mesmo , podem comprar sem medo ! Super compacta e com um design bonito e bem portátil . fiz vários testes antes de fazer esse review e todos foram bem sucedidas ... Parabéns a todos seus desenvolvedores . Sua sacola vem com um compartimento com velcro separado para poder levar os picos extras e o cabo USB .

    Comentários
  • 2020-09-12 10:25:08

    This airpump is GREAT! It is bigger than expected, but still very small, about the size of a walkie-talkie. Unfortunately the instructions are not available in English or any other language than chinese. Also, I couldn't find any pdf instructions to download, not even Xiaomi have it on their site nor won't they send it to me. However the usage is pretty simple: a) Unplug one side (with the red circle) and the device turns on automatically. b) Screw it onto the tire nozzle and it detects the actual

    Comentários
  • 2020-10-06 14:47:39

    Pumpa mi prišla v poriadku, som s ňou veľmi spokojný, akurát je k ej bribalený len čínsky návod a tiež vrecko na uloženie celej pumpy, tiež USB kábel na nabíjanie a redukcia na fúkanie lôpt. Skúšal som s ňou fúkať kolesá na Xiaomi Electric Scooter M365 a dá sa pekne nastaviť do koľkých Barov alebo PSI potrebujete a pumpa to nafúka. Určite doporučujem.

    Comentários
  • armi79
    IT
    2020-10-01 13:57:59

    tutto a posto la spedizione.. ci ha messo un mese e mezzo però.. in dotazione un ago per palloni e un altra valvola più il sacchetto di stoffa per riporre il tutto. ha già pre impostate 3 modalità di pressione per vari utilizzi. dal pallone alle gomme dell autovettura. valuterò il funzionamento piu avanti

    Comentários
  • Koňo
    SK
    2020-06-08 16:10:43

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Kvalita spracovania je výborná, tak ako sme u Xiaomi zvyknutý. Kupoval som ho na základe recenzií a odporúčania od známych. Doprava bola rýchla a bez poškodenia. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. The quality of workmanship is excellent, as we are used to at Xiaomi. I bought it based on reviews and recommendations from friends. The transport was fast and without damage. Thank you Banggood.

    Comentários
  • 2020-01-26 11:45:17

    The (battery) air pump from Xiaomi is fantastic, is ideal for motorcycles or Scooters. I have made also a video how to use on my VFR800X HONDA CROSSRUNNER at this link -> https://youtu.be/s5YkV_Onz74

    Comentários
  • 2020-08-28 20:38:24

    Muito bom recomendo a todos... Entrega muito rápida , em apenas 8 dias p/ o Brasil .

    Comentários (2)
  • 2020-10-21 23:16:07

    Moc děkuji pumpička došla v pořádku. Je super. Hned vyzkoušen na balónu. A výborný

    Comentários
  • 2020-09-16 16:33:44

    Ottimo prodotto... L'ho preso per lo scooter, ma gonfia bene anche le gomme dell auto. Lo consiglio

    Comentários
Show:

    Go to page

    Go

    Você pode estar interessado em

    recommendation for you
    • US$16.46
    • US$11.32
    • US$9.32
    • US$19.99
    • US$45.99
    • US$4.41
    • US$13.58
    • US$20.38
    • US$27.99
    • US$3.01
    • US$1.97
    • US$9.98
    • US$14.49
    • US$57.47
    • US$13.47
    • US$72.09
    • US$7.91
    • US$16.32